list logo 2.pngLillehammer Studentorganisasjon

  slide_1.jpg slide_2.jpg slide_4.jpg bruss1.jpg slide_3.jpg euparl1.jpg

Facebook live feed

Twitter live feed

Om oss

Vi i Lillehammer Studentorganisasjon(LiSt), vil ønske deg velkommen som student på Høgskolen i Lillehammer og medlem i LiSt. Alle studenter som har betalt semester avgift på Høgskolen i Lillehammer er medlem i studentorganisasjonen.

I LiSt jobber vi for at du som student skal ha det best mulig under studiet. Vi jobber for å ivareta dine rettigheter og for at vi som studenter har en best mulig studietid. Hvis det er noe DU vil forandre på, så er vi studentenes sterkeste talerør.

Syns du det hadde vært kult med tavler på alle grupperom, syns du at studiet ditt bør være mer yrkesrettet? Er det ikke nok plasser på lesesalen eller sliter du med foreleseren? Kom til oss, så skal vi få gjennomslag for din sak! Er du veldig fornøyd med studie ditt, har du noen spesielt gode opplevelser du ønsker at andre også skal få? Kom til oss, så skal vi gjøre vårt beste for at nettopp din stemme blir hørt!

LiSt jobber for at du skal få en bedre studehverdag, og for at du skal få den beste utdanningen mulig. Vi jobber med saker som for eksempel yrkesrelevans i studiet, eksamen, studentvelferd og goder, studieassistenter studentaktivitet, læringsmiljø og generelle forbedringsmuligheter på HiL

Det er også LiSt som er ansvarlig for alle studentgruppene på HiL, og kan gi deg informasjon om disse, hvis du trenger det. Vi har mange studentgrupper som holder et høyt aktivitetsnivå. Det er ingen grunn til å kjede seg som student i Lillehammer. Finner du ikke en gruppe du liker så kan vi hjelpe deg med å starte din egen.

LiSt trenger stadig flere gode hoder til å jobbe sammen med oss. Er du engasjert, og ønsker å jobbe for at dine medstudenter skal få det best mulig? Still til valg i LiSt, verv deg, og ta ansvar for din egen studiehverdag! Det er faktisk ufattelig kjekt å utgjøre en forskjell! Som studenter har vi en unik mulighet til å forme hverdagen for dagens og morgendagens studenter. Samtidig tilegner du deg både kunnskap og egenskaper du kan få bruk for i arbeidslivet.

Kontoret vårt er i 2.etasje på HiL, vis a vis kantinen. Her er det bare å komme innom hvis du har lyst! Du kan også sende oss en mail: list@list.hil.no, eller ringe oss 61288213. Vi har også veldig lyst at du skal like oss på facebook, sånn at du får med deg all informasjon om hva som skjer på HiL: Lillehammer Studentorganisasjon – List

Med vennlig hilsen
Arbeidsutvalget i LiSt

Del på facebook Del på twitter RSS feed